ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ S.G.C.

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους χώρους των γραφείων του,

DSCN4216

 

που παραμένουν ανοικτοί και φιλόξενοι για όλα τα μέλη ανά πάσα στιγμή τους χρειαστούν.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού  Αντιναύαρχος  Νικόλαος  Τσούνης, 

DSCN4232

απο αρισ:Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης,Πρόεδρος Ενωσης Ιωάννης Κοτζιάς.

 

το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ναυτική Διαιτησία, η ΕΝΕΛΝΜΕ, η ΕΕΝΜΑ, το Propeller Club of U.S International Port of Piraeus, η Ελληνική Ένωση Ναυτικού Δικαίου, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων, εκπρόσωποι εφημερίδων και περιοδικών ναυτιλιακού τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, πολυάριθμα μέλη του Συνδέσμου, σύσσωμο το Δ.Σ. και πλήθος κόσμου.

 DSCN4224

Οι συμμετέχοντες, απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα, συζήτησαν υπάρχουσες και πιθανές συνεργασίες και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τάσεις της ναυλαγοράς.

 DSCN4225

Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, αναφέρθηκε τις δράσεις του Συνδέσμου τη χρονιά  που πέρασε, αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, αλλά και την εντεινόμενη εκπαιδευτική του δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν και τα πιστοπιητικά Shipbroking Gnosis Certifcate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2017, κάνοντας επίσης ειδική μνεία στους χορηγούς, υποστηρικτές και παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

 

Ακολούθησε η καθιερωμένη πλέον λαχειοφόρος αγορά, όπου κληρώθηκε πληθώρα παροχών που χορήγησαν γνωστές εταιρείες, όπως ενδεικτικά  Kallichoron Art BoutiqueHotel, Ηellenic Seaways, Attica Blue Star Group, ACA Shipping, Κefi Tours, Golden Star Ferries, Argo Travel Group, Aria Hotel & Tourism, Eστιατόριο Ξαθέρι, ΕΛΝΑΒΙ, Ναυτικά Χρονικά,.

 DSCN4206

Κλείνοντας την εκδήλωση, οι παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, με την ευχή και ελπίδα κατά το 2018 να επιβεβαιωθεί μια σταθερή πορεία ανάκαμψης της ναυλαγοράς και επικρατήσουν σαφώς αισιόδοξες προοπτικές για το μέλλον.

 

DSCN4216

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s